Nikki med i HMs kampanj

Lite smått om kampanjen som Nikki och många andra kändisar har deltagit i:

Fashion Against AIDS (FAA) är ett mycket viktigt initiativ för H & M och insamling av detta år har viktiga nyheter. Målet med kampanjen FAA fortfarande samla in pengar och öka medvetenheten bland ungdomar och hittills har donerat över 41 miljoner kronor för Designers Against AIDS (DAA) och andra internationella projekt med anknytning till hiv / aids .
Meddelandet om sjukdomen är viktig för dem och för dem, så den könsneutrala sportswearkollektionen skapade H & M för er båda att anpassa efter dina behov.Kollektionen kommer att finnas tillgänglig i departementet H & M Divided från den 28 april till 25% av försäljningen går till olika projekt runt om i världen om hiv / aids bland ungdomar.
Bland de deltagande konstnärerna i deras design & modellering är Estelle, Katy Perry, Dita von Teese, Tokio Hotel, Róisín Murphy och Nikki Reed.

I slutet av april och början av maj, går insamlingen till försäljning att donera intäkterna till organisationer över hela världen för att bekämpa aids.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0