Fanfoto och berättelse om en träff med Nikki Reed

Tack till Kelsey för att skicka detta foto med Nikki Reed.Kelsey och hennes kompis  Lisi såg Nikki i skidorten i Big Sky, Montana, under semestern! Detta är vad Kelsey hade att säga om sitt möte med Nikki.

Jag var i Big Sky, Montana för semester och skidåkning med min familj och vänner. Vi var på en plats som kallas "base camp" där du kan anmäla dig till aktiviteter som erbjuds på Big Sky.

Min syster, våra två vänner och jag träffade Nikki Reed! Hon var där för att få sitt liftkort. Jag är normalt väldigt blyg och var rädd att jag hade haft fel  om att det  inte var henne, men min syster och vänner uppmuntrade mig eftersom detta är ett tillfälle en gång i ditt liv!

Hon var så otroligt trevlig och det verkade väldigt spännande när jag bad om en bild med henne. Hon var där för att åka skidor med sin bror och far. Det var verkligen en stor upplevelse. Jag är så glad att träffa henne!

Nikki ser så söt ut i sin skid kostym! Fans säger alltid bara bra saker om det, som har möjlighet att träffa henne. Tack igen, Kelsey!

 

Översatt av mig , ange källa om ni kopierar.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0